SEAT kortet VISA

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter.

SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök

Aktuella erbjudanden

908 kr/mån

Packline NX Twin XL

SEAT

NX 215 är utvecklad med perfekt harmoni i både design och storlek. Perfekt för dig som ska på skidsemester eller bara behöver ett extra lastutrymme. Den unika Twin Sheet teknologin ger en oerhört stabil takbox men med låg vikt.

Ordinarie ca pris: 12 400 kr
Totalpris: 10 899 kr
Artikelnr: T 704 073
115:-

SEAT Displaycleaner 2-in-1

SEAT

Skärmrengöring 2 in 1 kombination i stilren design. Rengöringsvätska och mikrofiberduk tar bort smuts och irriterande fingeravtryck på din skärm.

Ordinarie ca pris: 99:-
Artikelnr: 000 071 783 A
383:-/mån

Hundbur Variocage III L

Audi, SEAT, Volkswagen

En säker och mycket praktisk hundbur med gott om plats, som också ger plats för annat i bagaget. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

Ordinarie ca pris: 5831
Totalpris: 4599 kr
Artikelnr: T 100 363